Ești student la ASE? Înscrie-te și câștigă Bursa Moore Stephens

Firma Moore Stephens KSC și Academia de Studii Economice din București investesc activ în educarea și pregătirea profesională a tinerilor, viitori specialiști din Romania, drept urmare în martie 2017 se dă startul Concursului "Bursa Moore Stephens".

Concursul prevede 3 burse pentru studenții anilor II și III (masteranzi incluziv), care studiază la facultățile Contabilitate, Finante și Bănci și Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică a Academiei de Studii Economice din București (ASE).

Studenții eligibili sunt invitați să aplice, iar dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele:
  1. Eseu/cercetare cu tematica specifică domeniului de studii (audit, contabilitate, securitate informațională, tehnologii informaționale, bănci, finanțe etc.);
  2. Confirmarea notelor pentru ultimul semestru;
  3. Curriculum Vitae;
  4. Scrisoare de recomandare (profesor, angajator etc.);
  5. Alte documente/diplome cu privire la participarea activă în cadrul olimpiadelor și conferințelor universitare și stiințifice.
 
Toate materialele vor fi transmise la adresa: hr@moorestephens-ksc.ro
Termenul-limită de înscriere în concurs este 21 martie 2017, iar rezultatele vor fi anunțate până la data de 28 martie 2017.
 
Moore Stephens KSC este o firmă independentă, membră a rețelei Moore Stephens International, unul dintre liderii globali în furnizarea serviciilor de contabilitate, audit și consultanță în afaceri care își desfășoară activitatea în cadrul birourilor de la Bucuresti, Timișoara și Chișinău, oferind consultanță specializată, la cel mai înalt nivel.